Zuuth – Duurzaam door Zutphen

Zuuth - Duurzaam door ZutphenIn samenwerking met Serenadeteksten, Z in Beeld, Green Man en journaliste Tjitske Ypma geeft Uitgeverij Siemes vorm aan het lokale duurzame crossmedia concept ‘Zuuth – Duurzaam door Zutphen’. Zuuth behelst een tweewekelijkse agendaladder, een website en in een later stadium een app en een gids. Met dit initiatief worden duurzame activiteiten op een laagdrempelige wijze toegankelijk gemaakt voor een groot publiek. De agendaladder wordt verspreid over supermarkten, winkels en instellingen. De informatie op de site en in andere publicaties komt tot stand in samenwerking met duurzame organisaties en ondernemingen in en om de stad Zutphen.

Meer informatie: www.zuuth.nl

Voeg toe!
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • NuJIJ
 • Reddit
 • RSS