Oldtimer Catalogus 2013-2014

Voor het tijdschrift Autovisie heeft Uitgeverij de productie van het boek ‘Oldtimer Catalogus 2013-2014’ begeleid. OldtimercatalogusHet is een interessante restyling van een klassiek concept en dat heeft heel goed uitgepakt. Het heeft een fors formaat (285×210 mm), maar blijft handzaam en duurzaam. Het is een oerdegelijk boek dat op zijn minst net zo lang meegaat als de auto’s die er in staan.

De catalogus is samengesteld en geschreven door Ton Lohman. Het boek is gedrukt in samenwerking met Grafistar in Lichtenvoorde. Het binnenwerk is opgemaakt door Prezns.

De Oldtimercatalogus 2013- 2014 is verkrijgbaar in de webshop van Telegraaf-Autovisie.

Aanvulling: Er blijkt veel interesse te bestaan voor dit boek vanuit het buitenland. Voor deze mensen is de webshop misschien niet bereikbaar. Is dat het geval, dan kunt u het beste contact opnemen met de marketingafdeling van Autovisie.

Voeg toe!
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • NuJIJ
 • Reddit
 • RSS

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *