Tips voor Testers – 101 adviezen uit de praktijk

AnderisAnderis is een bedrijf dat softwaretesting verzorgt voor de (high tech) industrie, logistiek, telecombranche, banken, verzekeraars en semi-overheidsinstellingen. De testsector is een booming business waarin veel vraag is naar goed opgeleid personeel. Anderis wil graag deze sector professionaliseren door de kennis in het veld te bundelen. Daarom vroeg zij aan haar klanten, medewerkers en collega’s wat nu de juiste ‘skills’ zijn voor dit vak. Dit resulteert in het boek ‘Tips voor Testers’. Tekstschrijver Ronald Sterk interviewde meer dan honderd mensen uit het veld en dat leverde deze 101 beste tips op.

Aan deze uitgave is een evenement gekoppeld waarbij het boek wordt gepresenteerd en wordt een online kennisplatform opgezet.

Aan dit project werkten mee:
Ronald Sterk – Tekstschrijver
Marco Bolsenbroek van Prezns – Vormgeving en opmaak
Tjitske Ypma – Communicatie
Grafistar – Druk
Eva Oosterwegel – Online en vormgeving

Voeg toe!
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • NuJIJ
 • Reddit
 • RSS

Tags: , , , , , , , , , ,