Van Berkel naar Bronsbergen

berkel_bronsbergen_omslag-726x1024

Zutphen heeft een rijke historie waarover nog lang niet alles gezegd en geschreven is. Auteurs Evelien Marskamp en Tonny Zweden voegen met ‘Van Berkel naar Bronsbergen – Kiekjes en proatjes uut Zutphen’ een interessant stukje geschiedenis toe, dat van het gebied tussen de Berkel en Bronsbergen.

Dit was een heel interessant project en het was geweldig om aan deel te mogen nemen. De schrijvers konden putten uit een groot archief aan fotomateriaal en het boek is mooi vormgegeven en opgemaakt door Rion Design. Uitgeverij Siemes verzorgde verder de drukwerkbegeleiding en het realisatieproces.

Van Berkel naar Bronsbergen
Kiekjes en proatjes uut Zutphen
Auteurs: Evelien Marskamp en Tonny Zweden
ISBN/EAN: 978-90-814639-0-4
Te koop bij de boekhandels in Zutphen. Wees snel, Van Berkel naar Bronsbergen is bijna uitverkocht.

Voeg toe!
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • NuJIJ
 • Reddit
 • RSS

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *